Dance Latin - 2η Συνάντηση του υπό σύσταση Συλλόγου Αθλητών Χορού Ελλάδος

Αρχική σελίδα >> Αθλητικός Χορός >> Επικαιρότητα >> 2η Συνάντηση του υπό σύσταση Συλλόγου Αθλητών Χορού Ελλάδος

2η Συνάντηση του υπό σύσταση Συλλόγου Αθλητών Χορού Ελλάδος



 

2_._.jpg

 

   Σήμερα, στις 20 Φεβρουαρίου του 2011, πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση των Αθλητών Χορού Ελλάδος, στο Dance Fever Ballroom στο Χολαργό. Το Dance Latin Team έδωσε το παρών και σε αυτή την συνάντηση και συνέλεξε πληροφορίες, χρήσιμες για όλους εσάς που αγαπάτε το χορό και θέλετε να είστε ενήμεροι των σχετικών εξελίξεων. Εκτός από αθλητές, παρευρέθησαν και σχολάρχες, διοργανωτές και κριτές αγώνων. Εκφράστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις. 

 Διευκρινίστηκε ο ρόλος του υπό σύσταση Σωματείου-Συλλόγου Αθλητών Χορού Ελλάδος. Στόχοι του θα είναι:

Α. Η συσπείρωση και η ανάπτυξη δεσμών μεταξύ των ατόμων που αγαπούν και ασχολούνται με τον αθλητικό χορό κάθε είδους, καθώς και η προώθηση του χορού ως αθλήματος γενικά.

Β. Η διάδοση της κουλτούρας του αθλητικού χορού

Γ. Η προστασία των δικαιωμάτων των αθλητών-χορευτών στην Ελλάδα και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και η αλληλοβοήθεια των μελών του Συλλόγου, με σκοπό την επίλυση των κοινών προβλημάτων.

Δ. Η ανάληψη συλλογικής δράσης για θέματα που αφορούν ή θίγουν τα μέλη του.Ε. Η καλλιέργεια σχέσεων του Συλλόγου και των μελών του με παρεμφερείς συλλόγους και μέλη τους, του εσωτερικού ή του εξωτερικού και η συνεργασία τους στη διάδοση του αθλητικού χορού.

 

katastatiko.jpg

 

   Σας αναφέρουμε πως, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου θα είναι επταμελές και θα απαρτίζεται από (1) Πρόεδρο, (1) Αντιπρόεδρο, (1) Γενικό Γραμματέα, (1) Ταμεία και (3) Συμβούλους που θα είναι όλοι άμισθοι και θα εκλέγονται από τη γενική συνέλευση των μελών του Σωματείου, μεταξύ των τακτικών μελών με (3) Αναπληρωτές τους. Η θητεία θα είναι διετής. Ωστόσο, κρίθηκε αναγκαία η εκλογή πενταμελούς προσωρινής διοικούσας επιτροπής, που θα εκπροσωπεί το Σύλλογο των αθλητών ή αλλιώς τους "Πρωτοπόρους", μέχρι την επίσημη εκλογή της επταμελούς επιτροπής. Έτσι, οι παρευρισκόμενοι εξέλεξαν την ακόλουθη πενταμελή επιτροπή:

 

1. Βανδώρου Εύα του Βασιλείου

2. Ντμιτρίεβ Σεργκέυ του Βλαντιμίρ

3. Πανέλη Χριστίνα του Σταύρου

4. Μπερτσιμά Ιωάννα του Αναστασίου

5. Μαμασούλας Παναγιώτης του Αριστείδου 

 

   Ακόμα, σας γνωστοποιούμε ότι, λίγες μέρες πριν, ο υπό σύσταση Σύλλογος Αθλητών Χορού Ελλάδος έστειλε μια επιστολή στον κύριο Δάνο Παυλίδη, εκπρόσωπο του IDSF στην Ελλάδα. Με την επιστολή αυτή ζητούσε τη γραπτή επιβεβαίωση της άρσης της τετράμηνης απαγόρευσης της συμμετοχής των τεσσάρων χορευτικών ζευγαριών σε αγώνες της IDSF. Μέχρι σήμερα, ο κύριος Δάνος Παυλίδης δεν έχει στείλει κάποια απάντηση. Τελικά, οι έξι από τους οκτώ τιμωρημένους αθλητές αποφάσισαν, με τη συμβουλή δικηγόρου, να στείλουν εξώδικο μέσα στις επόμενες μέρες, στον πρόεδρο της ΕΧΟΕ, με θέμα την άρση των απαγορεύσεων. Οι συναθλητές τους είναι στο πλευρό τους και όλοι αναμένουν την αντίδραση του κυρίου Δάνου Παυλίδη, προσδοκώντας στη θετική του απάντηση. 

   Οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 στις 16:00 στο ίδιο μέρος.Θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις.