Dance Latin - 3η Συνάντηση του υπό σύσταση Συλλόγου Αθλητών Χορού Ελλάδος.

Αρχική σελίδα >> Αθλητικός Χορός >> Επικαιρότητα >> 3η Συνάντηση του υπό σύσταση Συλλόγου Αθλητών Χορού Ελλάδος.

3η Συνάντηση του υπό σύσταση Συλλόγου Αθλητών Χορού Ελλάδος.



 

saxe_logo.jpg 

 

   Χθες, στις 3 Απριλίου του 2011, πραγματοποιήθηκε η 3η συνάντηση των Αθλητών Χορού Ελλάδος, στο Dance Fever Ballroom στο Χολαργό. Το Dance Latin Team έδωσε το παρών και σε αυτή την συνάντηση και συνέλεξε πληροφορίες, χρήσιμες για όλους εσάς που αγαπάτε το χορό και θέλετε να είστε ενήμεροι των σχετικών εξελίξεων. Εκτός από αθλητές, παρευρέθησαν και σχολάρχες, διοργανωτές και κριτές αγώνων. Εκφράστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις. 

   Σημαντικό σημείο αναφοράς ήταν πως πριν λίγες μέρες στάλθηκε εξώδικο στον κο Δάνο Παυλίδη, υπογεγραμμένο από τα τέσσερα χορευτικά ζευγάρια, που είχαν αποκλειστεί από τους αγώνες της ΕΧΟΕ.

   Μετά από ομόφωνη απόφαση και ψηφοφορία, συστάθηκε η πενταμελής επιτροπή του υπό σύσταση συλλόγου η οποία απαρτίζεται απο:

 

τον πρόεδρο: Πατάκα Ευάγγελο,

τον αντιπρόεδρο: Καλύβα Κώστα,

την ταμεία: Κουντουπίδου Καρολίνα,

τη γραμματέα: Πανέλη Χριστίνα και

το μέλος: Μπερτσιμά Ιωάννα.

 

   Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε, πως θα πραγματοποιηθεί πάρτυ - εκδήλωση, πιθανότατα στις 6 Μαίου 2011. Δεν έχει όμως ακόμη προσδιοριστεί το μέρος. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου και την οικονομική υποστήριξη των αθλητών.

   Θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη και απόφαση του υπό σύσταση συλλόγου.