Dance Latin - 4η Συνάντηση του υπό σύσταση Συλλόγου Αθλητών Χορού Ελλάδος

Αρχική σελίδα >> Αθλητικός Χορός >> Επικαιρότητα >> 4η Συνάντηση του υπό σύσταση Συλλόγου Αθλητών Χορού Ελλάδος

4η Συνάντηση του υπό σύσταση Συλλόγου Αθλητών Χορού Ελλάδος



 

saxe_logo.jpg

 

   Χθες, στις 29 Μαίου του 2011, πραγματοποιήθηκε η τέταρτη συνάντηση των Αθλητών Χορού Ελλάδος, στο Dance Fever Ballroom στο Χολαργό. Το Dance Latin Team έδωσε το παρών και σε αυτή την συνάντηση και συνέλεξε πληροφορίες, χρήσιμες για όλους εσάς που αγαπάτε το χορό και θέλετε να είστε ενήμεροι των σχετικών εξελίξεων. Εκτός από αθλητές, παρευρέθησαν και σχολάρχες, διοργανωτές και κριτές αγώνων.Εκφράστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις.

   Ενημερώθηκαν όλα τα μέλη ότι το καταστατικό του συλλόγου έχει κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών και πως εντός των επόμενων 2-3 μηνών ο Σύλλογος θα αποκτήσει νομική υπόσταση. 

   Σύντομα θα λειτουργήσει και η επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου www.saxe.gr όπου θα περιέχει πληροφορίες για το Σύλλογο, θα περιλαμβάνει τις αποφάσεις και τις ανακοινώσεις του.   

  Αξιοσημείωτο είναι ότι το παρών στη συνάντηση έδωσε ο Σχολάρχης - Διοργανωτής Latin διαγωνισμών, Δημήτρης Κράνιας όπου με απόλυτη ειλικρίνεια εξέφρασε τις απόψεις του για τα θέματα που αφορούν το Σύλλογο και υποσχέθηκε τη στήριξή του στην προσπάθεια των αθλητών για ένα καλύτερο χορευτικό μέλλον.   

   Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε, πως θα πραγματοποιηθεί το 2ο πάρτυ - εκδήλωση του Συλλόγου, μέσα στον Ιούλιο. Δεν έχει όμως ακόμη προσδιοριστεί η ακριβής ημερομηνία και το μέρος. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου και την οικονομική υποστήριξη των αθλητών. 

   Θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη και απόφαση του υπό σύσταση συλλόγου.