Dance Latin - Dance TV | Η 1η εκπομπή με θέμα το χορό

Αρχική σελίδα >> Αθλητικός Χορός >> Επικαιρότητα >> Dance TV | Η 1η εκπομπή με θέμα το χορό

Dance TV | Η 1η εκπομπή με θέμα το χορό



 

 

   Η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή με θέμα το χορό είναι γεγονός. Στις 4 Νοεμβρίου 2012 θα ξεκινήσει η πρώτη χορευτική τηλεοπτική εκπομπή με επίκεντρο το διαγωνιστικό χορό International Latin, Ballroom, Ηip Hop, Οriental, Αrg. Tango, Salsa. Πρόκειται για άλλη μια πρωτοβουλία της Δώρας Σατολιά που αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία.

   Στόχος της εκπομπής είναι η προσέγγιση και η ενημέρωση του κόσμου για τον διαγωνιστικό χορό και η ανάδειξη του χορού σε υψηλή τέχνη η οποία μπορεί να γίνει προσιτή και θαυμαστή σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό.

   Μέσα από την εκπομπή θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλονται σχολές χορού, χορευτικές επιχειρήσεις, αίθουσες εκδηλώσεων, διαγωνιστικά ζευγάρια, νικητές διαγωνισμών χορού, προπονητές, καθηγητές, διαγωνισμοί χορού, χορευτικές εκδηλώσεις και πάρτι.

   Η εκπομπή θα προβάλλεται τέσσερις φορές το μήνα , κάθε Κυριακή βράδυ στο extra3 channel και θα ονομάζεται DanceTV με παραγωγή και επιμέλεια satolia.com DANCE PRODUCTIONS. Στη δεύτερη και στην τέταρτη εβδομάδα θα επαναλαμβάνονται οι πρώτες προβολές της πρώτης και της τρίτης εβδομάδας. Όσοι μένουν εκτός Αττικής μπορούν να παρακαλουθήσουν την εκπομπή μέσω OTE TV ή μέσω διαδυκτίου στο www.extra3.tv.

   Το οργανόγραμμα των πρώτων 11 εκπομπών πρώτης μετάδοσης, περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα θεμάτων. Για οποιαδήποτε αλλαγή στη θεματολογία των εκπομπών θα υπάρχει άμεση ενημέρωση από τη σελίδα του DanceTV και από το site satolia.com DANCE PRODUCTIONS.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Δώρα Σατολιά στα παρακάτω τηλέφωνα: 210 9605202, 6974191707