Dance Latin - 4o Superstars Dance Show in Athens


4o Superstars Dance Show in AthensΚτήμα Λιάρου, Λαμπτρών, Κορωπί

 

4thSuperStars.jpg 

 

    Η Δώρα Σατολιά μας προσκαλεί με πολύ χαρά στο 4o Superstars Dance Show in Athens με την πρωταγωνιστική παρουσία των παγκόσμιων πρωταθλητών Riccardo Cocchi και Yulia Zagoruychenko! Είναι η δεύτερη φορά που αυτό το σπουδαίο χορευτικό ζευγάρι έρχεται στη χώρα μας για το Superstars και είναι μεγάλη τιμή και χαρά να τους απολαύσουμε ζωντανά και πάλι στην Αθήνα το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015. Παρακάτω οι ενδιαφερόμενοι ας  διαβάσουν προσεκτικά τους όρους συμμετοχής και τρόπους διοργάνωσης του event για την έγκαιρη και καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

 

  •  Τόπος διοργάνωσης

Το Superstars θα πραγματοποιηθεί στο Ballroom του Κτήματος Λιάρου στη Βάρη. Το Κτήμα Λιάρου βρίσκεται πίσω από τη σχολή Ευελπίδων. 

 

  •  Tρόποι αγοράς εισητηρίων

Το Superstars είναι μια ιδιαίτερα ξεχωριστή και υψηλού επιπέδου χορευτική παραγωγή η οποία πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο με την παρουσία σπουδαίων παγκόσμιων πρωταθλητών. Οι συνεργάτες μου και εγώ στα satolia PRODUCTIONS επιθυμούμε να σας διευκολύνουμε και να σας εξυπηρετήσουμε με οικονομικά εισιτήρια εφόσον θα έχουμε και την δική σας συνεργασία και κατανόηση ως προς την διαδικασία αγοράς τους. Υπάρχουν 3 διαφορετικές τιμές εισιτηρίων ανάλογα με την ημερομηνία αγοράς τους. Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά 13 Νοεμβρίου 2014 και οι παρακάτω τιμές τους είναι οριστικές. Όσο πιο νωρίς αγοράζετε τα εισιτήρια σας βοηθάτε την διοργάνωση να σας εξυπηρετήσει με καλές μπροστινές θέσεις.

• EARLY BOOKING PRICES – Μέχρι 30 Νοεμβρίου 2014 – KOΣΤΟΣ 25 ΕΥΡΩ 

• REGULAR PRICES – Από 1η – 31 Δεκεμβρίου 2014 – ΚΟΣΤΟΣ 35 ΕΥΡΩ

• HIGH PRICES – Aπό 1η – 23 Ιανουαρίου 2015 – ΚΟΣΤΟΣ 45 ευρώ

• ΑΤ ΤΗΕ DOOR – Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 – ΚΟΣΤΟΣ 50 ευρώ

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι φόροι και ποτό καλωσορίσματος στην πισίνα του Κτήματος Λιάρου. 

 

  •  Πακέτα προσφορών για τουσ σχολάρχες

Με την προαγορά κάθε 10 εισιτηρίων οποιασδήποτε ημερομηνίας ο σχολάρχης δικαιούται ένα δωρεάν εισιτήριο εισόδου στο superstars.

 

  •  Τρόποι πληρωμής

Τα εισιτήρια προπληρώνονται μόνο σε λογαριασμό τραπέζης που θα δοθεί από την διοργάνωση ή από την Δώρα Σατολιά κατόπιν συννενόησης. Εφόσον πληρωθεί το εισιτήριό σας θα μπορείτε να παραλάβετε και την πρόσκλησή σας για την είσοδο σας στο show η οποία θα σταλεί με courier σε εσάς ή θα την παραλάβετε από συγκεκριμένα σημεία παραλαβών προσκλήσεων που θα ανακοινωθούν από τη διοργάνωση. 

Οι προσκλήσεις είναι ονομαστικές και δεν μεταβιβάζονται σε τρίτα άτομα.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο και δεν μπορέσετε να παραβρεθείτε στο show για οποιοδήποτε λόγο, το εισιτήριό σας δεν μεταβιβάζεται σε τρίτο άτομο. Τα χρήματα του εισιτηρίου σας μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε κάποια άλλη διοργάνωση satolia PRODUCTIONS ή στο επόμενο Superstars.

 

  •  Προσφορά για τα ζευγάρια του Kick Off The Year 2014

Τα ζευγάρια που διαγωνίστηκαν στο Kick Off The Year 2014 – 18 Οκτωβρίου 2014 με την αγορά του οικονομικού εισιτηρίου early booking θα έχουν δωρεάν συμμετοχή στο 14ο Satolia Dance Festival το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο.

 

  •  14th Satolia dance festival – Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

To 14th Satolia Dance Festival θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο κάποιες ώρες νωρίτερα από το Superstars. Ο Riccardo Cocchi και η Yulia Zagoruychenko θα είναι κριτές στις κατηγορίες International Latin μαζί με άλλους κριτές στο panel της επιτροπής. Σε καμία περίπτωση οι δύο εκδηλώσεις δεν μπορούν να συμψηφιστούν. Τα εισιτήρια για το φεστιβάλ αφορούν μόνο το φεστιβάλ. Στο Superstars θα μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο οι καλεσμένοι που έχουν αγοράσει εισιτήρια που αφορούν την συγκεκριμένη εκδήλωση. Πρόσθετο κόστος εισόδου κοινού στο Φεστιβάλ 15 ευρώ.

 

  •  Όσοι ενδιαφέρεστε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας, παρακαλώ επικοινωνήστε γραπτά στο theodorasatolia@yahoo.com ή τηλεφωνικά στο 6974191707 για να σας δοθεί ο λογαριασμός καταθέσεων εισιτηρίων.

 

  •  Πλαισίωση και συμμετοχή ελληνικών χορευτ'ων - ζευγαριών στο Superstars

Στο Superstars θα συμμετέχουν με τιμητική παρουσία οι πρώτες θέσεις του διαγωνισμού KICK OFF THE YEAR 2014 με χορευτικό show. Tα ονόματα και το τελικό πρόγραμμα παρουσίασης της βραδιάς θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

  •  Dress code

Η είσοδος στο Superstars επιθυμούμε να είναι επίσημη. Παρακαλούμε αποφύγετε τις πρόχειρες ενδυμασίες παρουσίασης σας στο χώρο (τζίν, σπορτέξ, αθλητικά ρούχα) αποδίδοντας με αυτό τον τρόπο φόρο τιμής στην παρουσία των παγκόσμιων πρωταθλητών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

  •  Σεμινάρια Advance Latin Riccardo – Yulia

Δίωρα εκπαιδευτικά σεμινάρια Latin θα δοθούν από τον Riccardo Cocchi και την Yulia Zagoruychenko την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015 11.00πμ – 12.30μμ. Το κόστος συμμετοχής στα σεμινάρια είναι 50 ευρώ. O τόπος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ιδιαίτερα μαθήματα δεν θα παραδοθούν.

Ώρα προσέλευσης: 22:00
Ώρα έναρξης: 23:00
Τοποθεσία: Ballroom του Κτήματος Λιάρου, Βάρη
Επικοινωνία: 210 9605202, 6974191707, www.satolia.com, info@satolia.com
Διοργάνωση: satolia.com DANCE PRODUCTIONS