Dance Latin - Αποκλεισμός ζευγαριών από latin χορευτικούς διαγωνισμούς

Αρχική σελίδα >> Αθλητικός Χορός >> Επικαιρότητα >> Αποκλεισμός ζευγαριών από latin χορευτικούς διαγωνισμούς

Αποκλεισμός ζευγαριών από latin χορευτικούς διαγωνισμούς



 

 

   Πριν από λίγες ώρες ενημερωθήκαμε για την επιβολή ποινών χρονικού αποκλεισμού από την EXOE σε αθλητές της, οι οποίοι  πήραν μέρος στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού της Δώρας Σατολιά που πραγματοποιήθηκε στις 15/1/2011. Σε συνέχεια αυτής της κίνησης, η Δώρα Σατολιά ανάρτησε την ακόλουθη ανακοίνωση στο Facebook, την οποία παραθέτουμε ολόκληρη:

 Αγαπητοί φίλοι,

   Θέλω να φωνάξω δυνατά και να καταγγείλω τις απαράδεκτες κυρώσεις που επέβαλε η ΕΧΟΕ σε έξι διαγωνιστικά ζευγάρια LATIN με τον αποκλεισμό τους για 4 μήνες από τους αγώνες της ΕΧΟΕ διότι διέπραξαν το"έγκλημα" να διαγωνιστούν στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό μου στις 15/1/ 2011 στο ΔΑΙΣ.

 Καλώ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ, τους σχολάρχες, τους προπονητές και τον Δάνο Παυλίδη σε Πανελλαδικό κάλεσμα - συνάντηση όπου οι φωνές, τα παράπονα, οι αδικίες και ΟΛΑ τα έκτρωπα θα συζητηθούν και θα αναλυθούν γιατί...

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

Είναι απαράδεκτο συναθλητές μας να τιμωρούνται για το δικαίωμά τους να διαγωνίζονται, είναι απαράδεκτο νέοι άνθρωποι να διώκονται γιατί αρνούνται να ακολουθήσουν το κατεστημένο και είναι απαράδεκτο να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ!

 Σήμερα πλήτονται νέοι αθλητές και νέοι διοργανωτές από ανθρώπους που στιγματίζουν την πρόοδο, την πολυφωνία, την ελεύθερη βούληση αλλά και τη νοημοσύνη όλων μας!

Ζητούμε την ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΩΝ από τον Δάνο Παυλίδη και ζητούμε ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΟΛΩΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ!!

 Οφείλουμε ΟΛΟΙ να σταθούμε δίπλα στους θιγμένους συναθλητές μας γιατί άν μείνουμε στη σιωπή γυρνώντας τους την πλάτη θα αντιμετωπιζόμαστε ως πρόβατα προς σφαγή και θα έρθει η σειρά άλλων να αδικηθούν στο μέλλον από ανάλογες ενέργειες!

 ΚΑΛΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΣΧΟΛΑΡΧΩΝ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, ΧΟΡΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 12.00πμ, ΣΤΟ DANCE FEVER BALLROOM, ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 282, ΧΟΛΑΡΓΟΣ

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!     ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ!!    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!!


 Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση καθώς και τα σχόλια αυτής πατώντας εδώ.