Dance Latin - Tango Φεστιβάλ& Σεμινάρια

Σεμινάριο Αργεντίνικου Tango @ ΧοροΔιάσταση

Μυηθείτε στα μυστικά του Αργεντίνικου Tango, μέσα από ταχύρυθμα κυλιόμενα 3μηνα σεμινάρια, με το Maestro Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο.

6th Athens Tango Marathon October 2015

Φέτος το Athens Tango Marathon® θα πραγματοποιηθεί 09-11 Οκτωβρίου 2015.

Tango Seminars & Show @ Leandro Palou & Maria Tsiatsiani

Το αγαπημένο μας ζευγάρι επιστρέφει!

A los Amigos Tango Festival vol.3

Στις 4-6 Σεπτεμβρίου 2015 στο Ρέθυμνο της Κρήτης, θα διεξαχθεί το "A los Amigos Tango Festival vol.3".

Τεχνική ανδρών @ TANGart

Άνδρες την προσοχή σας...

Tangoholic Summer Εscape by TANGart

Η ομάδα της TANGart μας προσκαλεί, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουλίου, σε ένα μαγευτικό διήμερο γεμάτο tango, σε ένα πανέμορφο ατμοσφαρικό και γαλήνιο σημείο της Τζιάς/Κέας.

Νέα τμήματα Αργεντίνικου Τάνγκο @ TANGart

Η TANGart διοργανώνει μαθήματα Αργεντίνικου Tango με 1+1 μήνα δώρο και δωρεάν εγγραφή, που ξεκινούν από Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015.

Σεμινάριο Αργεντίνικου Tango@Χοροδιάσταση

Μυηθείτε στα μυστικά του Αργεντίνικου Tango μέσα από ταχύρυθμα κυλιόμενα 2μηνα σεμινάρια, με το Maestro Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο.

Daniel Nacucchio & Cristina Sosa @ Academia del Tango

H Academia del Tango έχει την τιμή να φιλοξενήσει από την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 έως την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ταλαντούχα ζευγάρια της παγκόσμιας Tango σκηνής!

Σεμινάριο Milonga με τον Gustavo Zimmermann

Την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 στο El Galpon, o Gustavo Zimmermann από την Αργεντινή θα μοιραστεί μαζί μας τον ρυθμό & πρωτότυπα βήματα MILONGA, σε ένα ξεχωριστό σεμινάριο.

Tango Trip & Spa to Alexandroupoli with Diego Mastrángelo

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου έως Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη Tango Event στο ξενοδοχείο Thraki Palace Hotel & Conference Center.

Tango Seminars @ Leandro Palou & Maria Tsiatsiani in Athens

Ο διεθνούς φήμης αργεντίνος χορευτής και δάσκαλος Leandro Palou μαζί με την εξαιρετική ντάμα του Maria Tsiatsiani, επιστρέφουν στην Αθήνα στις 13, 14 και 15 Μαρτίου 2015!

Grand Milonga - Διαγωνισμός - Σεμινάρια

Στο πλαίσιο του Thessaloniki Dance Festival , η σχολή χορού All-Star Dance και το TangoBar παρουσιάζουν το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015, τους Facundo Pinero και Vanesa Villalba σε μια ημερίδα που τα χει όλα. Milonga με show, διαγωνισμός και σεμινάρια.

Tango Workshops by TANGart

12 ώρες σεμιναρίων Αργεντίνικου Tango από τους δασκάλους της TANGart.

TangoLovers Festival

Το 1ο International TangoLovers Festival στην Αθήνα έρχεται από τις 5 έως και τις 8 Φεβρουαρίου 2015.

Σεμινάριο Αργεντίνικου Τανγκό @ ΧοροΔιάσταση

Μυηθείτε στα μυστικά του Αργεντίνικου Tango μέσα από ταχύρυθμα κυλιόμενα 2μηνα σεμινάρια, με το Maestro Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο.

Tango Trip & Spa to Katerini with Diego Mastrángelo

Από την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 μέχρι και την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί ένα τριήμερο φεστιβάλ tango & spa στο ξενοδοχείο Village Mediterranean στην Κατερίνη.

Haris Mihail & Malika Pitou-Nicolier Workshops & Show @ Veria

Η ομάδα Tango Argentino Veria με μεγάλη χαρά μας παρουσιάζει ένα ξεχωριστό ζευγάρι φερμένο από τη Γαλλία,την Malika Pitou-Nicolier & τον Ηari Mihail.

Noche de Tango Gala @ Tango Acropolis2014

Το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014, πραγματοποιείται η επίσημη εορταστική βραδιά του Φεστιβάλ Tango Acropolis σε αίθουσα του Ζαππείου Μεγάρου.

Tango Acropolis 2014 'Mediterranean & Eastern Europe Championship'

Στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Tango Acropolis 2014 και τις ημερομηνίες 5-7 Δεκεμβρίου 2014 στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου της Άννας Καλουτά, θα πραγματοποιηθεί ο Διεθνής διαγωνισμός Tango Acropolis 2014 όπου ζευγάρια από την Ελλάδα και την Μεσογειακή Ευρώπη θα διαγωνιστούν σε δύο κατηγορίες υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού του Μπουένος Αϊρες.

Matias Facio in Athens

Από την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου μέχρι και τις 3 Νοεμβρίου 2014 θα βρίσκεται στην Αθήνα ο μεγάλος Αργεντίνος μαέστρος Matias Facio για workshops και dj set.

5th Athens Tango Marathon

Στις 10-12 Οκτωβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί το 5ο Athens Tango Marathon. Τρεις μέρες και τρεις νύχτες γεμάτες tango, χαμόγελα και μοναδικές στιγμές.

Pablo Veron in Essential Tango

Η Edu.Re σας προσκαλεί για ένα τετραήμερο γεμάτο tango & θάλασσα στο Borghetto της Ιταλίας στις 18-21 Σεπτεμβρίου 2014.

Εβδομάδα Λατινοαμερικάνικης Κουλτούρας

Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Κομοτηνής Alma Libre σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Κ.Ε.Π.Α.Κ. - Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής, διοργανώνουν φέτος για πρώτη φορά την «Εβδομάδα Λατινοαμερικάνικης Κουλτούρας» από τις 18 έως και τις 24 Ιουλίου 2014.

Summer Tango Kalamata International festival 2014

Ένα μεγάλο Tango γεγονός θα εξελιχτεί στην πόλη του Χορού, την όμορφη, καλοκαιρινή Καλαμάτα από Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 έως Κυριακή 20 Ιουλίου 2014.

La Maquina Tango Practica by TANGart

Το Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014 και κάθε Σάββατο, δίνουμε ραντεβού στο ευάερο TANGart Loft και πρακτικάρουμε με καφέ και ice tea!!

Seminar with Max Van De Voorde και Solange Acosta @ Academia del Tango

H Academia del Tango έχει την τιμή να παρουσιάσει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, το Σάββατο 7 Ιουνίου και Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 τους Πρωταθλητές Κόσμου 2011 στην κατηγορία Tango Escenario, Max Van De Voorde και Solange Acosta!

Silvio La Via & Cecilia Lindner Seminars & Show

Η σχολή χορού All-Star Dance και το TangoBar με χαρά, παρουσιάζουν τους Silvio La Via και Cecilia Lindner οι οποίοι θα παραδώσουν σεμινάρια το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαΐου.

3rd Roma Tango Marathon®

Το 3ο Roma Tango Marathon® έρχεται από τις 18 - 21 Απριλίου 2014, κατά τη διάρκεια του Καθολικού Πάσχα.

Tango Domino

Έξι ζευγάρια ενώνουν τις δυνάμεις τους, το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014, για ένα ξεχωριστό μάθημα και μία καλή milonga.

Σεμιναριο Tango - Restart

Mετά από την καλοκαιρινή performance ''Κι εγώ'', οι χορογράφοι Φαίδρα Φουρούλη και Μαρία Καραγεώργου ξαναβρίσκονται στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου σεμιναρίου τριών σαββατοκύριακων με σκοπό τη δημιουργία μιας performance το τέταρτο σαββατοκύριακο

Tango Champions Jimena Hoeffner - Fernando Carrasco in Athens

Πήραν τη δεύτερη θέση στο Μundial Tango 2013, στέφθηκαν Πρωταθλητές metropolitanos Μπουένος Αϊρες 2013 και στις 3 κατηγορίες, Tango, Milonga και Vals.

4th Athens Tango Marathon, 26 - 29 December 2013

Φέτος θα πραγματοποιηθεί το 4th Athens Tango Marathon από την Πέμπτη, στις 26 Δεκεμβρίου 2013 έως την Κυριακή, στις 29 Δεκεμβρίου 2013 και θα είναι πιο δυναμικός από κάθε άλλη φορά.

Sebastian Arce & Mariana Montes in Athens

To Σάββατο, στις 14 Δεκεμβρίου 2013 και την Κυριακή, στις 15 Δεκεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί διήμερο σεμινάριο Tango από τους Sebastian Arce και Mariana Montes στο Cuba Libre - Ballroom στο Μαρούσι.

1st Athens Tango Meeting

Από τις 14 έως και τις 17 Νοεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το 1ο Athens Tango Meeting με special guests τους Alejandro Larenas & Marisol Morales.

Javier Rodroguez & Noelia Barsi Workshops

Ο Javier Rodroguez και η Noelia Barsi θα βρίσκονται από τις 18 έως και τις 20 Οκτωβρίου 2013 στην πόλη της Λάρισας για σεμινάρια, ιδιαίτερα μαθήματα αλλά και για milingas και παρουσίαση show.

30 Hours "Welcome Back" Tango Workshops @ Τangart

Από την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 έως την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθούν 30 ώρες σεμιναρίων Tango, "Welcome Back Tango Seminars", για να ξεκινήσει συναρπαστικά η νέα σχολική χρονιά!

1ο Tango Festival @ Πρέβεζα

Στις 26- 28 Ιουλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα το 1ο Tango Festival που θα περιλαμβάνει σεμινάρια, show, milongas κ.α. Guest stars του φεστιβάλ θα είναι οι διάσημοι Los Hermanos Macana, Enrique και Guillermo De Fazio.

2nd Summer Tango Marathon

Από τις 12 έως και τις 14 Ιουλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το 2ο Summer Tango Marathon® στη Λίμνη της Βουλιαγμένης (μετά το Λουτράκι).

Διήμερο Σεμινάριο Αργεντίνικου Tango

Την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί ένα διήμερο σεμινάριο για τους λάτρεις του Αργεντίνικου Tango στη σχολή χορού Dance Art.

Tango in the shadow of Acropolis "Milonga with out borders"

Το Tango Acropolis Festival 2013 μας προσκαλεί την Κυριακή, στις 7 Ιουλίου 2013 στην μεγαλύτερη "Milonga χωρίς Σύνορα" μέσα στον Αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς στην Αθήνα.

Tango In The Shadow Of Acropolis | Milonga Without Borders

Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 το Tango Acropolis Festival 2013 σας προσκαλεί στην μεγάλύτερη "Milonga χωρίς Σύνορα" μέσα στον Αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς.

Milonga Without Bordres | 7 Ιουλίου 2013

Μια διαφορετική Milonga θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 στον Αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς. Το Tango Acropolis Festival 2013 έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην μεγαλύτερη "Milonga χωρίς Σύνορα".

Tango Acropolis 2013 "Noche Blanca"

Το Σάββατο 6 Ιουλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί μια βραδιά αφιερωμένη στην αγκαλιά του Tango, στα πλαίσια του Festival Tango Acropolis 2013 στο ανοιχτό Θέατρο της Δόρας Στράτου, που βρίσκεται στο λόφο του Φιλοπάππου.

Summer Tango Workshops by TANGart

Τη Δευτέρα, στις 17 Ιουνίου 2013, έως την Πέμπτη στις 11 Ιουλίου 2013, πραγματοποιούνται καλοκαιρινά σεμινάρια από την ΤΑΝGart.

Ο Fernando Gracia & η Sol Cerquides στην Αθήνα

Από την Τετάρτη 29 Μαϊου μέχρι και την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 ο Fernando Gracia και η Sol Cerquides θα βρίσκονται στην Αθήνα για σεμινάρια αλλά και για να παρουσιάσουν ένα μοναδικό show.

Alma Libre Tango Workshop with Gabriel & Elli

O Σύλλογος Alma Libre διοργανώνει, για πρώτη φορά, ένα διήμερο Tango Workshop, στις 25 και 26 Μαΐου 2013, με το διεθνώς αναγνωρισμένο ζευγάρι Gabriel Marino και Έλλη Καραδήμου.

Σεμινάρια & Show από τους Cristian Sosa y Maria Noel Sciuto

Η Academia del tango παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους πρωταθλητές κόσμου 2012 στο Tango Escenario, Cristian Sosa y Maria Noel Sciuto.

2ο Roma Tango Marathon®

Το 2ο Roma Tango Marathon® θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου με 1 Απριλίου 2013 στο Hotel Palacavicchi στη Ρώμη. Τέσσερις ημέρες γεμάτες με 40+ ώρες χορού με σημαντικούς χορευτές, δασκάλους και djs διεθνούς βεληνεκούς, ιταλικό φαγητό, εκπληκτικό χώρο και τέλος, χαμηλές και προσιτές τιμές.

2ο Roma Tango Marathon®

To 2ο Roma Tango Marathon® έρχεται από τις 29 Μαρτίου μέχρι και την 1η Απριλίου 2013. Τέσσερις ημέρες και νύχτες γεμάτες tango, χαμόγελα και μοναδικές στιγμές.

8th Athens Tango Festival

To Athens Tango Festival για 8η συνεχή χρονιά και πιστό στο ετήσιο ραντεβού του θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 23 και 24 Μαρτίου.

Εισαγωγή στο αργεντίνικο tango by Academia del tango

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, στην Academia del tango θα πραγματοποιηθεί ένα 2ωρο ανοιχτό μάθημα γνωριμίας "Εισαγωγή στο αργεντίνικο tango"

Σεμινάρια & Show από τους Facundo De La Cruz & Paola Sanz

Η Academia del tango παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους πρωταθλητές κόσμου 2012 στο Tango Salon, Facundo De La Cruz και Paola Sanz!

Newevotango intelligent steps workshop & milonga @ Vatraxos

Ο κύκλος σεμιναρίων για improvers, intermediate και advance που διδαχτήκαν σε Βαρσοβία, Σλοβενία, Σιγκαπούρη και Μαλαισία τώρα πραγματοποιούνται δωρεάν στην Αθήνα!

Newevotango Intelligent Steps Workshops & Milonga

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί κύκλος σεμιναρίων Tango για improvers/intermediate/advance στο Μπαρ-Εστιατόριο "Βάτραχος", από τον John Pashalidis!

Seminar Tango Argentino

Το Σάββατο, στις 26 Ιανουαρίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την καταξιωμένη τανγκέρα Αλεξία Σιλάμπρου!

2nd Thessaloniki Tango Marathon

Το 2ο Thessaloniki Tango Marathon έρχεται από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 2 Δεκεμβρίου 2012.

Ariadna Naveira και Fernando Sanchez

Η Ivon Carolina και το TangoFix, έχουν την χαρά να φιλοξενούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Ariadna Naveira και τον Fernando Sanchez!

Los Ocambo @ Libertango Dance Studio

Το Libertango Dance Studio φιλοξενεί το θρυλικό ζευγάρι των Tango Passion, Los Ocambo.

Tango Weeekend 13 & 14 Οκτωβρίου 2012

Ένα Σαββατοκύριακο με μαθήματα Tango, από τους Dιego Mastrangelo και Εύη Ανέστη, και milongas μπορούν να συνδυαστούν με τη χαλάρωση στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Mediterranean Village Hotel & Spa στην Κατερίνη, στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2012.

Pa 'Bailar Con Natalia Lavandeira & Roberto Reis

Η επιθυμία για Tango , το πάθος για κάθε tanguero να δει τη μελωδία του να γίνεται μια ορατή μουσική εικόνα , μετατρέπεται σε ανεπανάληπτα γεγονότα υλοποιημένα από την ομάδα Pa`Bailar El Tango Argentino Πρέβεζα-Ηγουμενίτσα.

Σεμινάριο Αργεντίνικου Τανγκό στη Ρόδο

Οι El Abrazo Del Tango διοργανώνουν ένα διήμερο σεμιναρίων Αργεντίνικου Τανγκό το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 στο πανέμορφο νησί της Ρόδου από τους Κωνσταντίνο Χαλντούπη και η Έφη Ζαρογιάννη.

Show & Workshop by Daniela Kizyma & Pablo Velez

Η Acropolis Festivals παρουσιάζει το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 τους Daniela Kizyma & Pablo Velez σε ένα 3ωρο σεμινάριο και ένα μοναδικό show.

Σεμινάρια Tango - Σητεία

Μετά από το περσινό σεμινάριο Τάνγκο στην Σητεία, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, οι βραβευμένοι δάσκαλοι Τάνγκο, Μαρία και Γκιζέρμο διοργανώνουν μια σειρά σεμιναρίων Μιλόνγκας.

2ο Lesvos Tango Meeting

Έρχεται το 2ο Lesvos Tango Meeting στις 12 – 15 Ιουλίου 2012 στο Μόλυβο της Λέσβου.

1st Rodos Tango Festival

Το νησί της Ρόδου μας επιφυλάσσει μια ξεχωριστή έκπληξη φέτος καθώς το τετραήμερο 5-8 Ιουλίου 2012 θα φιλοξενήσει το 1ο Rodos Tango Festival, ένα τετραήμερο φεστιβάλ γεμάτο Tango για όλα τα επίπεδα χορευτών!

Tango Workshops

Όσοι αγαπούν το tango και ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την τεχνική τους σε αυτό, αλλά και όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν την τέχνη του υπέροχου αυτού χορού, έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχουν σε Tango Workshops που θα λάβουν χώρα στη σχολή χορού Χοροτρόπιο.

Summer Tango Workshops By TANGart

Η ομάδα TANGart διοργανώνει καλοκαιρινά σεμινάρια tango που ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 2 Ιουλίου.

Sunny Tango Vacations Festival

Από τις 27 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το Sunny Tango Vacations Festival στο όμορφο νησί της Κρήτης.

Grand Opening Tango Acropolis 2012 - Official Presentantion of Competitors

Η ώρα για το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Tango στην Ελλάδα έφτασε! Η τελετή έναρξης του Tango Acropolis 2102, θα λάβει χώρα στο Ploto στην μαρίνα Φλοίσβου την Πέμπτη 21 Ιουνίου.

Academia del Tango | Practica & Τεχνική ανδρών

Η Academia del Tango διοργανώνει κάθε Κυριακή τεχνική ανδρών και Practica.

Σεμινάριο Tango

Από το Σάββατο 5 Μαίου 2012 έως και το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012, πραγματοποιούνται εντατικά σεμινάρια προετοιμασίας Tango Salon για τον διαγωνισμό Tango Acropolis 2012.

Σεμινάριο & Show Tango Salon Frank Obregon & Jenny Gil

Πάντα υπάρχουν περιθώρια να βελτιώσουμε την τεχνική μας στον χορό!

Colorful Balance | Βιωματικό Σεμινάριο Έκφρασης, Αυτοεξέλιξης & Tango

Από την Τρίτη 13 Μαρτίου και κάθε Τρίτη έως και τις 29 Μαΐου 2012 θα πραγματοποιείται το Βιωματικό Σεμινάριο Έκφρασης & Αυτοεξέλιξης μέσω του Tango, Colorful Balance.

7o Αthens Tango Festival

To Athens Tango Festival για 7η συνεχή χρονιά και πιστό στο ετήσιο ραντεβού του, θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 3-4 Μαρτίου, στο χώρο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια στο Σύνταγμα!

1st Tango Workshop & Show & Milonga στα Τρίκαλα

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί το "1st Tango Workshop & Show & Milonga" στα Τρίκαλα.

Tango Acropolis

Το Tango Acropolis είναι ένας αναγνωρισμένος διαγωνισμός που πρόκειται να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα και θα διαρκέσει από την 1 έως και τις 5 Ιουνίου 2011 στο Ζάππειο Μέγαρο.

2nd Patras Ionian Tango Festival

Στις 22-24 Μαίου 2015, θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη της Πάτρας, το 2nd Patras Ionian Tango Festival, ένα τριήμερο φεστιβάλ με μερικά από τα καλύτερα ζευγάρια αργεντίνικου tango.

Tango Forest Camp 2015

Για τρίτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται ένα τριήμερο Tango Camp μέσα στη φύση,