Dance Latin - Tango Trip & Spa to Alexandroupoli with Diego Mastrángelo

Αρχική σελίδα >> Tangueros >> Φεστιβάλ - Σεμινάρια >> Tango Trip & Spa to Alexandroupoli with Diego Mastrángelo

Tango Trip & Spa to Alexandroupoli with Diego MastrángeloThraki Palace Hotel & Conference Center Ξενοδοχείο, Αλεξανδρούπολη


Tango Trip & Spa to Alexandroupoli with Diego Mastrángelo.jpg


   Την Παρασκευή 27 Μαρτίου έως Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη Tango Event στο ξενοδοχείο Thraki Palace Hotel & Conference Center. Τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, αυτόνομο κλιματισμό, mini bar, safe deposit box.

Η τιμή των 50€ σε δίκλινο περιλαμβάνει
•διανυκτέρευση
•ημιδιατροφή (βραδινό και πρωινό)
•χρήση του σπα (ειδικές προσφορές κ.ά στις λεπτομέρειες)
•δωρεάν μάθημα με την Εύη και τον Diego
•είσοδος στη μιλόνγκα με fruit punch, με ή χωρίς αλκοόλ.
•πρωινή μίνι μιλόνγκα

Περιλαμβάνεται στην τιμή

•η διαμονή στο παραπάνω ξενοδοχείο με ημιδιατροφή (στο πλούσιο μπουφέ του βραδινού συμπεριλαμβάνονται: εμφιαλωμένο νερό και αναψυκτικά), βραδινό 20:30-22:30
•η δωρεάν χρήση του SPA:
◘ Thermal Spa Suite: μία αναπαράσταση του αρχαίου Ελληνο-Ρωμαϊκού ιαματικού λουτρού και ακολουθώντας την προοδευτικότητα στην θερμοκρασία η εμπειρία αποτελείται από 4 Experience Showers, Caldarium, Bio Sauna, Aroma Steam Bath, Ice Fountain και Kneipp.
◘ 1 Είσοδο ανά άτομο / ανά διανυκτέρευση στον Κύκλο Θαλασσοθεραπείας – Υδροθεραπείας. (Η δεύτερη επίσκεψη στον κύκλο Θαλασσοθεραπείας-Υδροθεραπείας κοστίζει 8 ευρώ, προσφορά για το group μας**)
◘ 15% έκπτωση στον τιμοκατάλογο του Thalasso & Wellness Spa σε θεραπείες προσώπου & σώματος. 
◘ Γυμναστήριο

  Όλοι οι συμμετέχοντες, που ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση των χώρων του THALASSO, θα πρέπει κατά την άφιξή τους να είναι σε συνεννόηση με την reception του THALASSO για να ενημερωθούν για τα ωράρια λειτουργίας αλλά και τις ώρες που θα μπορούν να εισέλθουν στους χώρους ή να κλείσουν ατομικά ραντεβού προκειμένου να υπάρχει σωστή ροή ατόμων στον χώρο. 
Ώρες λειτουργίας spa: Παρασκευή 10:00-22:00, Σάββατο 10:00-21:00 και Κυριακή 11:00-19:00.
Για θεραπείες: Παρ, Σαβ 10:00-22:00, Κυρ.12:00-18:00
• μάθημα 90 λεπτών με τον Diego Mastrangelo και την Εύη Ανέστη το Σάββατο.
• η είσοδος στη μιλόνγκα με fruit punch, με ή χωρίς αλκοόλ, το Σάββατο 23:00-05:00!
• πρωινή mini μιλόνγκα την Κυριακή 11:00-13:00!
• Δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου


Παρατηρήσεις:

• δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 24/03/2015
• η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη εφόσον καταβάλλεται το αντίστοιχο ποσό.
• σε περίπτωση που κάποια δωμάτια είναι πιο ευνοημένα σε σχέση με άλλα (πχ. λόγω θέας κά.), θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά με την οποία δήλωσαν συμμετοχή οι εκδρομείς.
• check in: 14:00, check out: 12.00. 
• τα μαθήματα θα γίνουν το Σάββατο και θα είναι ως εξής: 

προχωρημένοι: (σωματικά απαιτητικό, δηλαδή θα κάνουμε δύσκολα και περίεργα πράγματα που θα απαιτούν ενδεχομένως μια καλή φυσική κατάσταση) (Diego Mastrangelo & Εύη Ανέστη): 16:00-17:30
αρχάριοι-μεσαίοι: 17:30-19:00
μεσαίοι-προχωρημένοι: 19:00-20:30 
Προσοχή: Το κάθε τμήμα θα έχει μέγιστο αριθμό 20 άτομα που θα συμπληρωθούν με τη σειρά κρατήσεων των δωματίων (ή την προπληρωμή του μαθήματος). Άμα έχει συμπληρωθεί κάποιο τμήμα θα διαλέξετε σε ποιο από τα υπόλοιπα θέλετε να μπείτε.
Εάν η ζήτηση είναι μεγάλη, θα δημιουργηθούν επιπλέον τμήματα.για όσους δε συμμετέχουν στην εκδρομή, το κόστος έχει ως εξής: μάθημα=10€, μιλόνγκα=10€ (με ένα ποτήρι κρασί/μπύρα/χυμό). Σε περίπτωση που προπληρωθούν: μάθημα=7€, μιλόνγκα=7€. Για κάθε δεύτερο ποτό οι χρεώσεις που ισχύουν είναι οι παρακάτω: χυμός – αναψυκτικά=2,50 €, μπύρα=3 €, κρασί=4 € Και αυτήν τη φορά φροντίζουμε να ταξιδέψουμε μειώνοντας τα έξοδα στο ελάχιστο! Προσφέρετε το αμάξι σας ή κρατήστε τη θέση σας στο αμάξι κάποιου άλλου εύκολα και γρήγορα μέσα από το site μας “tangood.com” και την κατηγορία“TRIPS”. Σύνδεσμος:“tangood.com/?page_id=23”. Άμα δε θέλετε να σας φωτογραφίσουν ή να σας βιντεοσκοπήσουν κατά την διάρκεια του ταξιδιού (ή σε περίπτωση που θέλετε τις φωτογραφίες αλλά δε θέλετε να δημοσιευτούν-facebook, site), παρακαλώ να μας ενημερώσετε.


Ημερομηνία: Παρασκευή 27 Μαρτίου έως Κυριακή 29 Μαρτίου 2015
Ώρα έναρξης:
02:00
Ώρα λήξης:
12:00
Τοποθεσία
Thraki Palace Hotel & Conference Center, 4ο χλμ Αλεξανδρούπολης - Θεσσαλονικης
Πληροφορίες, κρατήσεις
6946797696,  www.tangood.comtango.trips2012@gmail.com
Τιμή συμμετοχής
50 ευρώ (Σαβ) ή 90 ευρώ (Παρ+Σαβ) κατ’ άτομο σε δίκλινο, 45 ευρώ (Σαβ) ή 80 ευρώ (Παρ+Σαβ) κατ' άτομο σε τρίκλινο, 65 ευρώ (Σαβ) ή 110 ευρώ (Παρ+Σαβ) σε μονόκλινο